Reklamare - en tilgjengelig snarvei til et godt resultat.

Hos oss får du de gode idéene og mulighet til å realisere disse i samme bedrift. For deg er vi en tilgjengelig snarvei til et godt resultat.

Vår samlede styrke innen grafisk rådgivning og gjennomføring, er vårt øye for god design kombinert med vår produksjonstekniske kompetanse. Med egen produksjon og delaktighet i alle ledd er vi en sikker og kostnadseffektiv samarbeidspartner.

Vi har opparbeidet et unikt partner- og leverandørnettverk som gjør Reklamare til en solid, konkurransedyktig, innovativ og stabil leverandør av de beste ideene og produktene uansett hva ditt behov skulle være.

Tillit, åpenhet og personlig kontakt er noen av kjerneverdiene våre.

Vi legger like mye flid og sjel i de små oppdragene og vet at stødig kvalitet over tid er det eneste som fungerer, enten oppdraget er lite eller stort.

Siden oppstart i 2004 har vi dekorert raketter som er sendt ut i verdensrommet, produsert fotoutstillinger, dekorert båter, biler, busser, fly og tog. Laget nettsider, visittkort, messestands, pappfigurer og gavekort.

Gi oss din utfordring så skal vi sammen finne den rette løsningen for deg!

Hvorfor heter vi Reklamare? 

Reklamare kommer av latin og ligger til grunn for det norske ordet “reklame” Reklamare betyr “å rope ustanselig – stadig gjenta – en  kunngjøring for å henlede allmennhetens oppmerksomhet på en vare, en forretning, en bedrift, et sted etc.”