En visuell totalleverandør

Siden oppstarten i 2004 har Reklamare dekorert biler, lastebiler, tilhengere, båter, busser, tog, fly og vært med å bygge en tro kopi av Mjøstårnet i samarbeid med Gylne Snitt snekkerverksted i målestokk 1:20, som nå står permanent utstilt hos NTNU Gjøvik.

Vi leverer også store og små fasadeskilt, innvendig utsmykning og frosting, merking ihht. universell utforming for bygninger, brosjyrer, flyers, plakater, visittkort, rollups, messestands, fototapet, flatbedprint av høy kvalitet for bilder på f. eks. IBOND-plater eller støydempingsplater, klær med profilering, bannere i små til gigantiske størrelser, slitesterke klistremerker til utstyr, og en hel del mer.

Hos Reklamare får du de gode ideene kombinert med muligheten til å realisere disse hos en og samme leverandør, med personlig rådgivning og en gjennomføringevne med omfattende produksjonsteknisk kompetanse og erfaring.

Vi har et unikt partner- og leverandørnettverk som gjør Reklamare til en solid, konkurransedyktig og innovativ leverandør som tilbyr sluttprodukter av høy kvalitet og samtidig kostnadseffektivt.

Ta kontakt med oss om ditt behov – så skal vi sammen finne den beste løsningen for deg.

Du finner oss nå i Trehørningen Næringspark i Hamar (adresse Halsetsvea 18) i nye og topp moderne fasiliteter, hvor vi blant annet har en hall til dekorering av flere kjøretøy samtidig, eller dekorering av store kjøretøy opp til 18 meter lengde.

Reklamare i Halsetsvea 18 i Trehørningen Næringspark

Hvorfor heter vi Reklamare?

Reklamare kommer av latin og ligger til grunn for det norske ordet «reklame». Reklamare betyr «å rope ustanselig – stadig gjenta – en kunngjøring for å henlede allmennhetens oppmerksomhet på en vare, en forretning, en bedrift, et sted, etc»